Laboratorul de experimente este un atelier menit să îi facă pe cei mici să se îndrăgostească de științele exacte. Nu doar oamenii de știință pot experimenta! Poți și tu! 

Învățăm să folosim știința în moduri care pot părea imposibile, dar sunt atât de distractive! Haide alături de noi să descoperim misterele fenomenelor fizice și secretele trucurilor magice. Astfel aflăm de fapt principiile de bază ale fizici și chimiei și ne jucăm constructiv învățând lucruri noi la fiecare atelier în parte!

Știai că și cele mai banale materiale pot fi folosite în moduri extraordinare? Descoperim mișcarea, ne jucăm cu monede, amplificăm sunete, acordăm un pahar și descompunem razele soarelui. Explorăm forțele misterioase care acționează asupra Pământului, înțelegem cum cutremurele, lumina, energia și eroziunea modelează planeta noastră. Ne lăsăm purtați de vânt și studiem vremea, clima și atmosfera.

Învățăm de ce la Polul Nord este frig, cum se topesc ghețarii, de ce apune Soarele, descoperim cauzele tunetului și ale fulgerului și confecționăm o stație meteo.

Descoperim și fascinanta lume a chimiei, ne jucăm cu molecule și transformări chimice.

* toate materialele folosite pentru experimente sunt incluse în preț

ATENȚIE!
Numărul de locuri este limitat (max. 8 copii într-o grupă), astfel că vă sfătuim să vă înscrieți din timp.
Vă asteptăm cu drag în noile grupe!