Ateliere educaționale și recreative pentru copii
într-o casă primitoare din cartierul Tei
aflată la 3 minute de Parcul Circului

Entuziasmul, empatia și pregătirea noastră temeinică sunt hub-ul dezvoltării creative a copiilor aici, la Kid’s Hub, în cartierul Tei. O echipă de oameni dedicați și pasionați de ceea ce fac îi ajută pe copii să își descopere și să își cultive înclinațiile către anumite domenii, pe care le manifestă de la o vârstă fragedă. Fie că își descoperă chiar vocația, fie că experimentează mai multe moduri în care se pot conecta cu lumea înconjurătoare, copiii voștri pot alege dintr-o gamă foarte variată de activități cu o programă bine studiată, puse în practică de profesori experimentați.

Dinamica activităților este interactivă, gândită pe categorii de vârstă și pe etape evolutive. Prin tot ce facem stimulăm dexteritatea, motricitatea, creativitatea, abilitățile sociale și inteligența emoțională și cognitivă a copiilor. Intrăm în joaca celor mici și îi provoacăm creativ pentru a-i face să învețe lucruri noi cu bucurie.

Când ești relaxat și motivat, atât învățarea cât și socializarea merg mult mai bine.

Am conceput o serie întreagă de cursuri care rămân în programul nostru pe tot parcursul anului școlar, dar și o serie de ateliere de mai mică întindere sau care pot apărea o singură dată, ca un eveniment (de neratat!).

Vă invităm să studiați programul atelierelor Kids’ Hub pentru anul școlar 2021-2022 și să ne urmăriți și pe Facebook pentru a afla la timp de evenimentele punctuale (ateliere demonstrative gratuite sau concepute în legătură cu diferite sărbători sau teme)

Poate vă este de ajutor atunci când planificați să știți calendarul anului școlar 2021-2022 (preluat de pe Edupedu.ro):
Semestrul I: 14 săptămâni de cursuri, dispuse în intervalul 13 septembrie 2021 – 22 decembrie 2021
Semestrul al II-lea: 20 săptămâni de cursuri, dispuse în intervalul 10 ianuarie 2022 – 10 iunie 2022, cu includerea programului „Școala Altfel” în perioada 8 – 14 aprilie, interval în care se pot organiza fazele naționale ale olimpiadelor școlare.
Vacanțele:
25 – 31 octombrie 2021: vacanță pentru învățământ preșcolar și primar; 23 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022: vacanța de iarnă;
15 aprilie 2022 – 1 mai 2022: vacanța de primăvară;
din 11 iunie 2022 și până la data din septembrie 2022 la care vor începe cursurile anului școlar 2022-2023 este vacanța de vară.