You are currently viewing Atelier pentru școlari mici: ”Vreau să cresc fericit” – 6-8 ani

Atelier pentru școlari mici: ”Vreau să cresc fericit” – 6-8 ani


 Ateliere de creștere a abilităților personale și sociale pentru copii.

Cine sunt eu? Care sunt cele mai importante atribute ale mele și cum să le folosesc eficient și benefic? Ce sunt senzațiile pe care le simt uneori și care mă fac să reacționez în diferite moduri pe care nu mi le explic? Cum mă pot exprima într-un mod cât mai autentic? Care este rolul meu printre ceilalți, și cum să fac pentru a avea interacțiuni sănătoase cu cei din jur?

Starea de bine este dată de calitatea relațiilor pe care reușim să le avem la serviciu, cu prietenii, sau acasă. Școala ne învață multe noțiuni de cultură generală, dar, în ce privește dezvoltarea emoțională și inter-relațională, lucrurile sunt lăsate, de multe ori, la voia întâmplării. De aceea, e bine să ne dezvoltăm din timp o stimă de sine sănătoasă, să ne cultivăm interesul social și să învățăm moduri constructive de interacțiune cu semenii noștri.

Într-o atmosferă jucăușă și antrenantă, prin metode creative, jocuri terapeutice și tehnici de dramaterapie vom urmări să atingem unele dintre cele mai importante teme din viața copiilor:

  • Autocunoaștere – conștientizarea resurselor proprii: imagine de sine, atuuri individuale, deprinderi utile în interacțiunea cu ceilalți;
  • Creșterea inteligenței emoționale – despre emoții și cum să le gestionăm;
  • Elemente importante în comunicare – înțelegerea contextelor sociale, metode eficiente de comunicare asertivă;
  • Dezvoltarea capacității de gestionare a conflictelor – cum să facem față situațiilor de bullying, cunoașterea drepturilor mele și ale celor din jur.

Informații despre Atelier:
Cine susține: Otilia Mihai, ”jucăuș profesionist”, așa cum a fost poreclită de un băiețel de 6 ani, este psihoterapeut specializat în Psihoterapie Adleriană, Dramaterapie și Terapie prin Joc, lucrează cu copii, adolescenți și tineri, atât individual cât și cu grupuri.
Când: Sâmbătă, în intervalul 10:00 – 11:20, în zilele de 6, 13, 20, 27 mai
Grupe: 4-8 participanți cu vârste cuprinse între 6 -8 ani
Cost: 90 lei/atelier
Înscrieri: 0723 269 274 sau kidshub.tei@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!